Ny, fungerande huvudvärks medicin funnen!

Sen senast har jag nu  äntligen tagit mig iväg till doktorn, för att prata om min huvudvärk. Vi for till ett sjukhus specialiserat på just huvudvärk, och jag fick beskriva hur jag har ont, när värken börjar och vart jag har ont. Detta resulterade i två olika nya mediciner som jag ska prova, för migrän. En medicin tar jag två gånger om dagen, ( morgon och kväll ) och som fungerar förebyggande mot värken. En annan tar jag då jag har verkligt ont och som har starkare effekt på det onda man har just då. Och jag måste säga att jag är mycket nöjd med mina nya piller ;) Den medicinen jag tar 2 ggr om dagen har inte så stark effekt, men jag känner att den ändå tar bort udden på värken. Jag står ut med den lite bättre, fast än jag fortfarande har lite ont. Men nu känns det betydligt mer i som trötthet och stelhet i nacke och axlar, än ont i huvudet. Sen provade jag den starkare tabletten i förrgår då jag inte stod ut med värken ( som hade gått tillbak till starkare huvudvärk, och jag behövde verkligen få plugg gjort), och då försvann all värk helt efter kanske 1 timma. Och det höll i sig även nästa dag, då jag vaknade och en bit in på dagen! Oftast har jag ordentligt ont när jag vaknar, så att få vakna och inte ha ont i huvudet, nacke och axlar var en befriande kännsla.

Vi ska tillbak dit igen nu på onsdag ( då jag provat nya medicinen i en vecka ) för att se om jag tycker att det har fungerat eller inte. Och än så länge så har det fungerat väldigt bra, tycker jag :) Men jag ska även börja gå på akupunktur eller kineseologi ( stavning?? ) snart har jag tänkt, kanske nästa månad, och se om det kan hjälpa lite det med. Och sen måste jag nog kanske börja om att gå på gymmet, för att träna nacken och axlarna kan jag tänka.

Imorgon börjar skolan om ( vill inte, vill inte, vill inte...), men det är bara sista månaden nu :) Förhoppningsvis går vi inte in på så mycket nytt, utan kanske börjar repetera något inför kursprovet vi har den 15 september. Men om jag känner min skola rätt, så får vi sista veckan på oss att repetera lite grann. Nåja, skit i om jag kör på det, jag ska göra mitt bästa så får vi helt enkelt se hur långt det tar mig.

Nu på fredag ska jag och min älskling fara på en liten resa :) Vi lånar en bil och kör till ett område kallat Iseshima där vi ska bo på ryokan och bada i onsen :) Sen på plats ska vi leka lite turist också... :) Ska bli så najjs :)

Nu när skolan har slutat så tar det verkligen snurr på en hel del grejjer. Jag ska börja jobba ( förutsatt att jag hittar något jobb ), och vi ska börja förbereda inför flytt till Osaka som ev. sker i December / Januari. När vi flyttat ska kisse införskaffas och lite nya möbler och inredning till nya lägenheten. Och det börjar bli hög tid att börja planera för vår bröllopsceremoni, som ska hållas i både Japan och Sverige. Dock blir det nog att lägga mer krut på den i Sverige.

Nu ska jag gå och se om jag kan väcka lite liv i min man, som ligger och snusar och sover.

Mata ne!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0