I'm back!

Så är jag tillbaka igen på bloggen efter ännu en lång paus. Nu hoppas jag verkligen att jag kan uppdatera bloggen i alla fall nån gång i månaden i alla fall. Så vad har hänt sedan jag skrev senast ( när nu det var?) ?
 
Mamma och Anna har varit och huserat hos oss i två månader, under Maj och Juni. Det var hur underbart som helst att ha dem här, men tyvärr var ju den drömmen tvungen att ta slut :( Men jag kunde återgå rätt smidigt till vardagen igen efter det att de for hem till Sverige igen, så avskedet gick bättre iår än det gjorde ifjol.
 
Alex har börjat på den internationella skolan som jag arbetar på, i Pre-K klassen ( Pre Kinder, 3 års klassen) och han har utvecklats MASSOR sen starten i April. Jag är så stolt över min lilla pojke :)
( I skrivande stund räknade Alex just sina bilar upp till 20, på engelska)
 
 
Vi har äntligen bytt internet leverantör så nu har vi ett mer tillförlitligt och stabilt internet vilket underlättar bloggande och skypande :) Jätte skönt, verkligen :)
 
Jag har gjort en till koll angående min huvudvärk, och fått konstaterat ännu en gång att jag lider av migrän - men denna gång fick jag också konstaterat att jag även har spänningshuvudvärk. På allt detta har jag även tagit på tok för mycket receptfria värktabletter vilket gjort att jag får huvudvärk ifall jag INTE tar värktabletter. Suck. Igen. Men jag har nu startat mitt nya, hälsosammare liv från och med i Måndags ( alltså inne på min 6:e dag nu) utan värktabletter. Det enda jag tagit är min migrän medicin samt förebyggande medicin mot migrän ( vilken jag måste ta morgon och kväll varje dag vare sig jag har värk eller inte), men ett helvete har det varit. Idag är första dagen jag varit smärtfri snart HELA dagen, utan nån som helst smärtlindring. DET känns ju sjukt bra, men jag är ständigt orolig att jag i nästa minut ska få ont igen. Men peppar peppar ta i trä, idag verkar jag bli smärtfri hela dagen. Kanske från och med idag jag får uppleva hur det är att vara utan värk varje dag?? *Hoppas , Hoppas*
 
Dessutom har jag i samma veva slopat alla sötsaker och all läsk under lika lång tid, alltså snart en vecka. Känns också himla bra, jag har ätit på tok för mycket socker och druckit för lite vatten under en lång tid. Vatten har jag också börjat dricka MYCKET mer av nu, och kroppen känns nog lite bättre bara av det. Men idag har jag faktiskt suktat efter både sött och Coca cola, men mirakulöst nog motstått frestelsen. Imorgon kan dock hända att jag försöker öva upp mina våffel gräddar färdigheter ;) Något måste man väl få unna sig i alla fall??
 
Sen har jag ju börjat stretcha varje dag och lagt in extra madrasser under min sov madrass, och det känns som att det gett mig sömnen åter samt att min kropp är mindre stel. YES!
 
Nu ska jag avrunda här för den här gången. Försöker titta in igen så snart jag kan igen!
 
Mata ne!
 
 
 
 

RSS 2.0