Tokyo till helgen

Sen jag kom till Japan har jag fatt chanser att gora saker som jag aldrig skulle fa mojlighet till att gora hemma i Sverige. Jag har varit harmodell och fatt min bild publicerad i ett magasin och fatt vara med i tv. Jag ar valdigt glad och tacksam att jag fatt de mojligheterna och att jag nu ar nagra erfarenheter rikare :)
Jag har precis gjort ett nytt fotojobb for "Snob" ( harsalongen som jag varit harmodell for forut) och ska vara harmodell igen den 26 Mars.

Pa tal om Mars, lillsyrran kommer hit den 23 Mars och jag langtar massor! Vi haller pa att forbereda hennes rum som hon ska fa ha medans hon ar har. Jag kan inte forsta att hon kommer att vara har snart, och att jag kommer fa visa henne allt fantastiskt som jag ser har varje dag :)

Nu pa Lordag bilar jag och Toshi upp till Saitama, Tokyo for att se UFC som halls dar. ( Ultimate fighting som Toshi alskar). Lordag kvall overnattar vi pa hotell och ater god middag, sen pa sondag ser vi UFC for att sedan bila hem igen pa eftermiddagen. Det ska bli jattekul, men jag hoppas bara att jag mar bra under hela helgen.




It's a boy!

I Torsdags hade vi tid for nytt ultraljud hos lakaren, och den har gangen kunde de saga att det definitivt ar en pojke vi vantar :) Vi hade bada hoppats lite pa en liten flicka, men sa lange barnet ar friskt sa spelar det ju faktiskt ingen roll. Dock har vi INGEN ANING om vilket namn vi ska ge den lille, vi hittar verkligen inga fina namn. Namn torka. Jag ar inte sa stortfortjust i vasterlandska namn om det ar en pojke da jag inte direkt har nagra favorit pojk namn, utan ser hellre att vi ger lillen ett japanskt namn. Och Toshi tanker lite tvart om. Men jag slar vad om att vi i slutandan hittar nagot namn som vi bada tva tycker blir jattebra :)

Jag ar nu i vecka 19 och borjar ma battre och battre :) Det ar mest da jag har migran som jag blir riktigt dalig, vilket ar ungefar 1 gang var annan vecka. For ovrigt sa har magen borjat vaxa och jag kan kanna att den ar ivagen lite da jag bojer mig ner. Om jag satter mig ner pa golvet sa kan det kannas lite obehagligt for en sekund da det trycker lite pa magen.



Jag har nu borjat anvanda denna kram, som ska hjalpa mig att motverka bristningar pa magen. Vi far allt se om den funkar.

Jag har aven borjat uppleva de forsta sma sparkarna fran lilleman :) Fantastisk kannsla!

Forra helgen for jag och Toshi och tittade pa hastkapplopning i Kyoto, vilket var riktigt roligt. Vi spenderade bara typ 2 timmar och kanske 100 kronor pa kalaset, men jag maste saga att jag forstar tjusningen i att spela pa hastar. Dock tror jag att det ar som med vilken "betting" som helst, beroende framkallande och lite sma farligt sadar.
Det lustigaste var bara det att nar vi forst kom sa tittade vi pa hastarna som visade upp sig utanfor kapplopningsbanan, och jag sa att nr 11 sag bra ut med sina langa ben. Vi gick in i sjalva byggnaden och skulle satsa pengar pa just nr.11 men kunde inte klura ut hur man gor detta innan loppet skulle borja, sa vi bestamde att ga ut till kapplopningsbanan och bara titta en gang, och sedan satsa pengar pa nasta lopp istallet.
Sagt och gjort, vi gick ut, tittade pa loppet och vem tror ni inte vinner? Jo, nr. 11 ! Till saken hor att nr.11 var helt otippad vinnare av typ alla andra, nagon annan hast var storfavorit och nr.11 kom inte ens med pa typ topp 5 listan over tippade vinnare. Sa hade vi satsat pengar hade vi tydligen vunnit en mindre summa :)
Tyvarr sa funkade inte teori/ magkansla kring langbenta hastar i de foljande racen, vi vann inte nagot mer :( Men kul var det!






Standigt somnig...

Helt seriost, det ar som att kl. 20.00 ar ett magiskt klockslag for mig. Nar klockan narmar sig 20.00 blir jag alltid sa fruktansvart somnig och all min energi liksom bara rinner ur mig. Det ar typ som att jag sprungit ett maraton hela dagen och nu har jag bara ingen energi kvar i kroppen. De senaste veckorna har jag gatt och lagt mig mellan kl. 20 och kl.22 varje dag. Nar jag vaknar pa morgonen ar jag pigg och frasch, ( tacka vet jag med tanke pa att jag sover typ 8 - 10 timmar varje natt!), vilket ar nice, men jag fattar inte att jag varje kvall kl.20 blir som klubbad och bara maste sova.



Detta ar jag nar klockan blir 20 :) Inte mycket att gora nar somnigheten slar till.

Imorgon ar det fredag och det kanns skont att fa helg igen :) Det ar fantastiskt skont att bara jobba mandag - fredag kl. 9 - 15 :) Dock kanns det mindre bra i borsen... men men, inte mycket att gora at nar jag madde sa fruktansvart daligt de 3 forsta manaderna av graviditeten.

Nu har klockan slagit 20.00 och somnigheten har slagit in, sa innan jag somnar framfor datorn ska jag nog ta a sla av den och gora de sista grejjerna jag maste fa gjort innan jag gosar ner mig i min alskade sang igen :)

God dag Sverige, Godnatt Japan!


Baby!

Jag har nu den storsta nyhet jag nagonsin skulle kunna haft - jag och Toshi ska bli foraldrar! Jag har just nu en 18 veckor gammal bebis vaxandes i min mage :) Fastan det gatt hela 18 veckor kanns det som att jag fortfarande inte kunnat smalta det. Men gravidmagen har precis borjat synas sa jag antar att det fran nu bara kommer att bli verkligare och verkligare :) Jag ser grymt mycket fram emot att kanna den forsta sparken :) Det bor nog inte ta allt for lange, vid ultraljudet vi gjorde v.16 ( har i Japan gor man ultraljud varje manad) sa sag de att det ar en valdigt livlig liten krabat som inte var still for en sekund :) Hurvida det ar en pojke eller flicka kunde de inte se tydligt annu, men man kan ana att det ar en liten pojjk. Fodseln ar beraknad till den 8 Juli 2012 :)




Vi har en hel del bra namn pa lager om det blir en flicka, men om det blir en pojke????


Vad jag senast kanner ett starkt begar av att ata ar detta:




Och jag har lyckats hitta den japanska motsvarigheten:



Denna glass nar nastan upp till samma niva av mummsighet som pappas favvo glass: Magnum original.


Nagat annat jag ar galen i :




Japanska mandariner, みかん "mikan" ar utsokt sota och saftiga. Mmmmm... I'm lovin' it!


Vi far se vad mer jag blir galen i efter vagen :)





RSS 2.0