Bye bye 2012! お疲れ様でした!

Och så har ytterligare ett år sprungit förbi. Till skillnad mot fjolårets katastrof - år har 2012 bjudit på lycka och glädje :) Så det är med ett tacksamt och varmt hjärta som jag bugar och bockar för det forna 2012 och välkomnar det nya 2013 med öppna och förväntansfulla armar.

Så vad för fantastiska saker hände under 2012? Jo det ska jag berätta för er! I slutet av 2011 tog eländet en sväng och stickan visade blått, vilket innebar att Alex gjort sig hemmastadd i min mage :) Vi packade resväskorna och begav oss hem till Sverige för att inviga det nya året 2012 med vårt nyårs bröllop.
Sedan tog vi tillfället i akt att packa ihop livet i Osaka för att återvända "hem" till Kyoto, eftersom vi nu väntade en liten bebis och inte ville uppfostra vårt barn i Osaka. Det är ju svårt att lämna ett jobb som man trivs med utan anledning, så med graviditeten kom också anledningen. Den här gången beslutade vi oss för att prova att bo i ett billigare, och betydligt äldre hus, än vi tidigare gjort. Ett beslut jag först var väldigt osäker till. Men tack och lov att vi gjorde det! Det här huset är välsignat med lycka! Sedan vi flyttat hit har allt blivit till det bästa :)
Den 30 Juni kom vårt lilla charmtroll till oss efter en något problematiskt förlossning, men som slutade lyckligt :) Sedan fick vi pga denna problematiska förlossning ut 28 000 kr på försäkringen, så det var ju inte illa ;)
Toshis pappa har också flyttat hit till Kyoto för att hjälpa oss med fjunet, vilket är tacksamt.
Och igår fyllde Alex 6 månader och vi ser fram emot ett 2013 fyllt med utflykter till parken, zoo, akvarium och gud vete vad med vårt lilla hjärta!
Så ja, tack 2012 och ha en härlig, evig solsemester på Bermudas! Och välkommen in i värmen 2013!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0