I'm back in Japan!

Och jag måste säga: Sverige var underbart jättekul och det var härligt att vara hemma igen, men jag saknade Japan och den stunden jag klev ut från flygplatsen kände jag bara en sån väldigt lycka över att vara tillbaka. Jag hörde alla de nu välbekanta ljuden från övergångsställena, trafiken, människorna, affärerna... jag kände lukten och såg alla människor, byggnader, träd och himlen, ja, jag var verkligen tillbak. Och det var en härlig känsla, jag kände mig som så lugn. Samtidigt som jag kände att jag direkt ville ut och besöka alla de tempel jag fortfarande inte varit till, jag ville ut och gå i de välbekanta omgivningarna hemma i Kyoto, se hur mycket sakura (körsbärsblommor) som börjat blomma, träffa kompisar och äta yakiniku. Men först av allt ville jag bara träffa min Toshi. Toshi och bara han. Vilket jag gjorde dagen efter, eftersom han jobbade dagen jag kom tillbak.
Dock hade han lämnat ett så sött brev på bordet när jag kom hem. Och inte bara ett sött brev, utan vackra blommor och pengar åt mig. I brevet skrev han att han aldrig ville vara ifrån mig igen, och att han lämnade pengar åt mig så jag kunde köpa mig mat och gå på sento och bada om jag ville. Och så hade han lämnat blommorna som present :) Jag brukar ha lätt att gråta om jag är ledsen, men inte om jag är glad. Men då grät jag faktiskt, när jag läste hans brev. För jag är så lycklig, just så lycklig över att ha det liv jag har, över att ha träffat en sån perfekt och underbar människa som Toshi, som älskar mig inte bara så mycket jag kan drömma om att nånsin bli älskad, utan det känns faktiskt som mer. Jag är så lycklig att det vet inga gränser, jag önskar att det aldrig tar slut :) Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna sån här lycka, men jag tackar gudarna och min lyckliga stjärna och bugar och tar emot, och säger tack. Tack så mycket!

Nu ska den här lyckliga snurran virra in i badet, där jag ska placera en ansiktsmask över ansiktet och bara varva ner, innan jag ska lägga mig i sängen och kolla på lite Scrubs som jag fick av min kompis Carro. Godnatt alla! (Ehh... goddag, där hemma i Sverige)


Miyavi- Itoshii Hito


RSS 2.0